SPONSORNIEUWS | Unit 14 nieuwe club-sponsor

Unit 14 is sinds 2001 opgericht in Bunschoten-Spakenburg en is actief als onafhankelijke beveiligingsorganisatie in de regio Eemland. Men doet met name de kernactiviteiten mobiele surveillance, object- en zorgbeveiliging voor een groot aantal cliënten. Veel bedrijven, als ook particulieren, in Midden-Nederland mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

25.okt..2019|Lees Meer

Derby Donderdag bij de Blauwen!

Aanstaande zaterdag is het weer zover, de derby der derby's; Blauw tegen rood. Uit tegen IJsselmeervogels zal Spakenburg gaan strijden om de dorpseer. Om alvast in de sfeer te komen is het donderdag tijd voor Derby Donderdag

16.jan..2019|Lees Meer

Vis happen bij De 12e man

Volgende week zaterdag staat de uit-derby alweer op het programma. De 12e Man is al met de voorbereidingen bezig om een leuke sfeeractie te organiseren.

10.jan..2019|Lees Meer

Zaterdag 24 november collecte voor Kika

Passend in ons collectebeleid vindt a.s. zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd Spakenburg – Kozakken Boys een collecte plaats voor het goede doel en wel tot aanvang van de wedstrijd buiten het hek, dus op het plein ter hoogte van de kassa.

22.nov..2018|Lees Meer

Buskaarten voor het nieuwe seizoen

Voor het seizoen 2018-2019 kunt zich inschrijven voor een vaste busplaats. De buskaarten zijn alleen verkrijgbaar voor leden van de supportersclub. Het lidmaatschap kost 12,50 per seizoen en de kosten voor een buskaart zijn 150 euro.

24.aug..2018|Lees Meer

Voorbeschouwing SV Spakenburg – ASWH

Komende zaterdag speelt Spakenburg de een-na-laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Aan de Blauwe zijde van de Westmaat nemen de mannen van John de Wolf het op tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht.

10.mei.2018|Lees Meer

Aanstaande donderdag, 10 mei: Fancy Fair

Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag), staat de jaarlijkse Fancy Fair op het programma (Hemelvaartsdag). Er zijn vele activiteiten zoals onder andere het altijd populaire Rad van Avontuur

07.mei.2018|Lees Meer

Ga gratis mee naar Assen, waar mogelijk de Blauwe titel ligt

SV Spakenburg kan in theorie op 5 mei in het uitduel tegen ACV in Assen de titel pakken in de Derde Divisie Zaterdag en na een seizoen weer terugkeren in de Tweede Divisie. Een mooi resultaat en het is ook het moment om a.s. zaterdag de spelers massaal te ondersteunen in de laatste loodjes richting het kampioenschap.

29.apr..2018|Lees Meer

Annatommie MC nieuwe sponsor SV Spakenburg

De sponsorcommissie presenteert deze week een nieuwe Co-sponsor. Afgelopen zaterdag werd het contract ondertekend door afgevaardigden Bastiaan Heere (orthopedisch chirurg) en Jordi Koops (Vestigingsmanager locatie Amersfoort en tevens zoon van oud-speler Bert Koops)

08.dec..2017|Lees Meer

3D-waardebon voetbalplaatjes nu verkrijgbaar!

Op 6 en 7 december worden de foto's gemaakt voor de Jumbo Voetbalplaatjes actie. Deze foto's worden ook gemaakt in 3D. Met deze 3D foto kan je van alles laten maken zoals een 3D beeldje van jezelf (10-15 cm hoog), een AVATAR bestand om met je eigen persoon te spelen in o.a. FIFA 18 en nog veel meer.

04.dec..2017|Lees Meer

Geef je op voor de supportersbus 2017-2018

Zoals al jaren gebruikelijk is, zal de supportersvereniging komend seizoen ook weer busreizen naar de uitwedstrijden organiseren. Zowel de spelers als het bestuur zijn blij met alle steun van de supporters.

15.aug..2017|Lees Meer