gemaakt op : 10 november 2015

Supportersclub de Stormvogel organiseert Sinterklaasfeest

Op woensdag 30 november zal het jaarlijkse Sinterklaasfeest georganiseerd worden door supportersvereniging De Stormvogel.

Kinderen in de leeftijd tot 8 jaar van leden van supportersvereniging De Stormvogel en/of SV Spakenburg zijn van harte welkom in de kantine van SV Spakenburg voor een gezellige middag. 
Wij hopen op een gezellige middag. Het programma start om 14:15 uur. Wees dus op tijd! De kantine is om 14:00 uur open. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Er wordt ook weer een kleurwedstrijd georganiseerd waarbij leuke prijzen zijn te winnen.  De kleurplaten worden bij de Smurfen uitgedeeld en voor de overige kinderen zijn deze  af te halen bij onze fanshop (openingstijden iedere zaterdagochtend van 10-11 uur en wanneer het eerste elftal thuis speelt, ook vanaf een uur voor de wedstrijd).  De kleurplaat kunt u ook hieronder downloaden. Als uw kind liever zelf een tekening maakt in plaats van de kleurplaat, dan mag dat natuurlijk ook. De kleurplaten en tekeningen kunnen bij binnenkomst op het Sinterklaasfeest ingeleverd worden.

Sinterklaas zal ook een aantal kinderen naar voren roepen. Als u dit leuk vindt, wilt u dan vooraf via e-mail wat informatie over u kind sturen, zodat Sinterklaas dit mee kan nemen in zijn praatje? Ook dit kunt u mailen naar suppstormvogel@gmail.com

 


Kleurplaat downloaden!