Skip to main content

We zijn verheugd om aan te kondigen dat SV Spakenburg een grote stap voorwaarts zet met een sterk geloof in onze jeugd en hun ontwikkeling!

Onze investeringen in de toekomst beginnen nu vruchten af te werpen. De jeugdteams hebben afgelopen seizoen fantastische resultaten behaald, wat aantoont dat we op de goede weg zijn. Dit succes is niet alleen te danken aan het talent en de inzet van onze jonge spelers, maar ook aan de toewijding en passie van onze coaches en vrijwilligers.

Met trots delen we dat Maurice Pot (hoofd opleiding Technisch Beleid Jeugd) en Peter van Diermen (hoofd Technisch Veldcoördinator Jeugd), onder het toeziend oog van André van Diermen (jeugdvoorzitter) en Sandra Meeuwsen (contractmanager Jeugd), hun nieuwe contracten hebben ondertekend. Hun ervaring en visie zullen een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Samen bouwen we aan een sterke basis voor de toekomst van onze mooie Blauwe club.

Laten we samen blijven investeren in onze jeugd en blijven streven naar groei en succes. De toekomst is helder en het beste moet nog komen!