Skip to main content
Afgelopen zaterdag werden er wederom 3 nieuwe sponsoren verwelkomd bij onze mooie club. 
Clubsponsor: Den Hartigh Installaties
Al jarenlang is Rick den Hartigh werkzaam binnen de installatietechniek. Met een bak aan ervaring heeft hij ervoor gekozen om in augustus 2021 als zelfstandig ondernemer van start te gaan. En met succes!
Nu is daar het moment om met Den Hartigh Installaties toe te treden tot de blauwe businessclub. Rick; van harte welkom!

Clubsponsor: Oldschool Gym

En we hebben er weer een echte blauwe bij! We zijn blij dat Oldschool gym in de persoon van Rick Beekhuis is toegetreden tot de sfeervolle blauwe businessclub.

Rick heeft binnen onze vereniging menig elftal doorlopen en zijn vader is de trompettist die menig pupillenkamp heeft geopend waarna hij vervolgens ook als scheidsrechter actief was.

Oldschool Gym is Dé Gym in de regio als het gaat om Calisthenics. Daarnaast bieden zij de perfecte ruimte voor bodybuilding, fitness en HITT Cardio. Uniek is dat ze 24/7 zijn geopend.

Rick, welkom bij de blauwe businessclub.

Clubsponsor: Heimaat B.V.

Wij zijn zeer verheugd om met Heimaat B.V., vertegenwoordigd door Wouter Heinen en Gerard Janmaat, als clubsponsor te mogen verwelkomen binnen onze prachtige blauwe businessclub.

Beiden zijn rasechte blauwen en leuk om te weten is dat de vader van Wouter, Cor, menig generatie blauwe voetballers in de rol van trainer/coach heeft mogen opleiden tot super vedettes.

Heimaat staat garant voor hoogwaardig stukadoorswerk, schilderwerk en sauswerk met klanten in zowel de particuliere- als in de bedrijvensector.

Wouter en Gerard, heel veel plezier binnen onze blauwe businessclub.