Skip to main content

Op vrijdag 16 juni jl. vond voor de 11e keer het SV Spakenburg Open Golftoernooi plaats in Bunnik bij Golfbaan Kromme Rijn. Op een voor vele deelnemers verrassend mooie golfbaan speelden de deelnemers een 9 holes wedstrijd, Stablefort. De zomerzon scheen heerlijk en het deelnemersveld was zeer competitief.

De wedstrijd werd gewonnen door Peter van Halteren jr van STERK. Hij mag een jaarlang het welbekende blauwe winnaarsjasje dragen en volgend jaar zijn titel verdedigen. Verder waren de prestaties van de bekende blauwe sponsoren opvallend te noemen met een tweede plaats voor Gerrit Koelewijn van EHI Stolle en een derde plaats voor de dame Marian van Halteren van STERK.

De Neary werd gewonnen door Job Koelewijn van Profield, de Longest Drive verrassend door Peter Koelewijn (sol) van Intraboss en beat the Pro door Berend ’t Hoen van PON Dealer én Gerard Jorritsma van Optima Incasso.

Avond

En gezellig werd het zeker! Er waren mooie zakelijke en persoonlijke gesprekken en er werd veel gelachen. Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten en geborreld.

Leuk om te zien dat zowel jongere als oudere ondernemers steeds meer de weg naar de golfbaan weten te vinden en dat de dames zijn vertegenwoordigd!

Bedankje

Wij bedanken Golfbaan Kromme Rijn voor hun gastvrijheid, ABC Banden voor het sponsoren van de wedstrijdbekers, PON Dealer voor de prijzen, Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek voor de golfballen en Jumbo Bunschoten voor de lekkere chocoladerepen.

Het was zoals altijd een zeer geslaagd evenement welke in 2024 zeker wéér op de activiteitenkalender komt!

Alle deelnemers bedankt voor jullie bijdrage en deze geweldige dag!

Tot volgend jaar!

Sponsorcommissie Sv Spakenburg

Anique van Twillert