Skip to main content

Op vrijdag 24 juni jl. vond voor de tiende keer het SV Spakenburg Open Golftoernooi plaats in Ermelo bij Golfclub The Links Valley. Op een voor vele deelnemers verrassend mooie golfbaan speelden de deelnemers een 9 holes wedstrijd, Texas Scramble. Het zomerzonnetje scheen, na een wolkbreuk, heerlijk en het deelnemersveld was zeer competitief. Uiteindelijk won het team van Peter-Frans Poort van PJ Milieu, Gerrit Nellestijn van De Graaf Installaties BV en Zeger van Halteren van Bodu Staalbouw. Zij mogen volgend jaar hun titel verdedigen. Verder waren de prestaties van de bekende blauwe sponsoren opvallend te noemen met een tweede teamplaats voor Jeroen Sloof (Bureau Bos), Jacob de Graaf (Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek) en Peter van Halteren jr (STERK). De derde teamlaats ging naar Henk de Graaf (Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek), Bodi van Twillert (EHI Stolle) en Tybald de Harder (Geotherm). The Neary werd gewonnen door Dave van Schaik (Prins Schoonmaakdiensten) en the Longest Drive door Peter van Halteren jr (STERK).

Avond

En gezellig werd het zeker! Heerlijke discussies of het nu wel of niet eerlijk is gegaan, het ja maar…,  en mooie zakelijke en persoonlijke gesprekken. Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten en geborreld.

 

Bedankje

Wij bedanken The Links Valley uit Ermelo voor hun gastvrijheid, ABC Banden voor het sponsoren van de wedstrijdbekers, STERK voor de golfballen en Jumbo van Wincoop voor de lekkere chocoladerepen.

Al met al was het zoals altijd een zeer geslaagd evenement welke in 2023 zeker wéér op de activiteitenkalender komt!

 

Alle deelnemers bedankt voor jullie bijdrage en deze geweldige dag!

 

Tot volgend jaar!

Sponsorcommissie Sv Spakenburg

Anique van Twillert