Skip to main content

TinQ zal ook het komende seizoen shirtsponsor van SV Spakenburg zijn. De marktleider op het gebied van onbemande tankstations in Nederland heeft er het volste vertrouwen in dat komend seizoen bijzonder succesvol wordt, voor zowel de Blauwen als TinQ. “Niemand heeft een dergelijke bizarre periode kunnen voorspellen en hopelijk kunnen wij deze zo snel als mogelijk afsluiten en ons richten op geweldige nieuwe ‘scoringskansen’, zegt Robert Offringa, manager Retail bij TinQ.

Na eerder de bekendmaking van het verlengen van het hoofdsponsorschap door Schoonderbeek Bouw, heeft ook shirtsponsor TinQ het sponsorcontract verlengd. Robert Offringa: “Met Enviem Retail – het moederbedrijf van TinQ – zijn we al sinds 1999 sponsor bij SV Spakenburg. Voor aanvang van dit seizoen vonden we het een mooi moment om het sponsorcontract uit te breiden. Maar vanwege de bekende omstandigheden is dit seizoen in het water gevallen.” Voor TinQ geen beletsel om het contract te verlengen. “De intentie was om ons voor langere tijd aan de Blauwen te binden. En daar is geen verandering in gekomen, na een mislukt seizoen door corona.” Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg, is verheugd dat ook TinQ het sponsorcontract heeft verlengd. “Het is natuurlijk hartstikke fijn dat in deze tijd – waarin menig ondernemer het zwaar voor de kiezen heeft gekregen vanwege corona – TinQ een handtekening heeft gezet onder de contractverlenging. Daarmee kan ik de woorden die ik vorig jaar sprak herhalen: dat tankt veel vertrouwen.”

Ondanks de moeilijke periode heeft TinQ in onze regio een nieuwe locatie geopend. “In Nijkerk. En we leveren nu ook brandstof aan de bij SV Spakenburg bekende busonderneming Pouw”, aldus Robert Offringa. In onze regio had TinQ al tankstations in Amersfoort, Baarn, bij Hotel de Witte Bergen langs de A1 en in Spakenburg, op industrieterrein De Kronkels. “Bij TinQ in Spakenburg zijn wij blij dat we veel leden van SV Spakenburg als klant mogen begroeten. Ik heb al diverse sponsoren van de Blauwen extra zakelijk voordeel kunnen bieden bij TinQ via onze zakelijke tankpas, de FUELCARD.”