Skip to main content

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land. De situatie is zorgelijk en door het kabinet zijn verscherpte maatregelen meegedeeld.

Daarom heeft het bestuur onderstaande regels vastgesteld die PER DIRECT ingaan.

Wij beseffen dat het onderstaande veel impact heeft voor onze leden, zowel actief als passief, vrijwilligers, supporters en onze sponsoren, maar ook SV Spakenburg kent zijn verantwoordelijkheid en is verplicht zich aan de nieuwe situatie te conformeren.

  • Alle wedstrijden, zowel competitie-, beker- als oefenwedstrijden (tegen tegenstanders van buitenaf), gaan NIET door. Dit geldt voor zowel op het veld als in de zaal.
  • Iedereen die 18 jaar of ouder is, mag NIET meer trainen.
  • Wel mogen zij die 18 jaar en ouder zijn individueel of in groepjes van maximaal 4 personen trainen, mits de 1,5 meter in acht wordt genomen.
  • Trainingen voor leden tot en met 17 jaar gaan wel gewoon door!
    Ook mogen zij, indien gewenst, op zaterdag trainen, maar dit kan alleen in overleg met onze wedstrijdsecretaris Henk Duijst, dit in verband met de veldbezetting.
  • Het is voor onze jeugd tot en met 17 jaar doordeweeks en op zaterdag ook toegestaan onderlinge wedstrijden te spelen. Maar dit moet dan ook in overleg met onze wedstrijdsecretaris Henk Duijst, dit in verband met de veldbezetting.
  • De kleedkamers en douches zijn voor iedereen GESLOTEN en ook de kantine blijft GESLOTEN.
  • Publiek is NIET toegestaan op ons sportpark.
  • Fysieke vergaderingen, overlegmomenten en andere bijeenkomsten van meer dan 4 personen waarbij niet gesport wordt, zijn voorlopig niet toegestaan. Het advies is om deze digitaal te voeren.

Het bestuur roept u op zich aan bovenstaande regelgeving te houden. Strijden tegen corona doen we samen. Uiteraard hadden wij het liever anders gezien, maar lettend op de huidige omstandigheden moet ook SV Spakenburg deze maatregelen nemen. Wij houden u via de site op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Blijf gezond en hopelijk t.z.t. tot ziens op De Westmaat.

Ook verwijzen wij u verder naar onderstaande sites:

www.knvb.nl/coronavirus
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.