Skip to main content
Op zaterdag lekker naar het voetbalveld gaan is het mooiste wat er is! Om een heerlijke voetbalzaterdag mogelijk te maken gebeurt er een hoop achter de schermen. Trainers, scheidsrechters en kantinepersoneel, het is zomaar een greep uit de vele vrijwilligers die wij als Spakenburg rijk zijn en die veel werk verzetten om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het voetbal bij de Blauwen.
Een andere belangrijke functie is die van wedstrijdcoördinator en daar zijn wij dringend naar op zoek! De wedstrijdcoördinator is de gastheer van de dag en coördineert de wedstrijden op de sportvelden van SV Spakenburg. Bij de wedstrijden van het eerste elftal werken de wedstrijdcoördinatoren op het gebied van veiligheid samen met de stewards. Je werkt als wedstrijdcoördinator in tweetallen, dat werkt relaxter en is ook gezelliger.
Momenteel hebben wij een sterk team aan wedstrijdcoördinatoren, maar versterking is zeer welkom om zo de spreiding breed te houden en ervoor te zorgen dat je als koppel één keer per maand dienst hebt en niet meer.
Voordelen: je gaat onderdeel uitmaken van een sterk en gezellig team, uitnodigingen voor verschillende gezellige bijeenkomsten zoals de vrijwilligersbarbecue, clubkleding om te dragen tijdens diensten en natuurlijk heel veel waardering voor de enorme bijdrage die jij levert aan SV Spakenburg!
Ben jij die Blauwe topper die wij zoeken?! Geef je dan snel op via info@spakenburg.com en maak deel uit van de grote Blauwe familie!