Skip to main content

Jan van Diermen maakt ook komend seizoen deel uit van de selectie van SV Spakenburg. De 20-jarige middenvelder kwam begin dit seizoen weinig in de plannen voor van Patrick Loenen, maar pakte na de (terug)komst van trainer Chris de Graaf zijn kans en speelde in de tweede seizoenshelft een aantal uitstekende wedstrijden.

De technische commissie is heel blij dat Jan van Diermen langer bij Spakenburg blijft. “Jan speelde in de eerste helft van dit seizoen zijn wedstrijden voornamelijk in het 2e elftal, maar hij heeft na de komst van Chris en Jorg laten zien hoe goed hij kan voetballen en een flink aantal minuten gespeeld. Helaas heeft een spierblessure ervoor gezorgd dat hij ook een aantal wedstrijden heeft gemist, maar in de laatste fase van het seizoen speelde hij weer in de basis. Jan is nog steeds erg jong (20), maar hij is het afgelopen seizoen veel volwassener geworden in zijn spel en is een speler met heel veel potentie. Hij is zeer dynamisch, heeft een uitstekende techniek en prima inzicht. We gaan ervan hij zich komend seizoen nog verder kan ontwikkelen en veel minuten gaat maken.”

We wensen Jan heel veel plezier en succes bij SV Spakenburg.

De selectie voor het seizoen 2023/2024:

Verlengingen:
Alessandro Damen, Menno Heus, Thomas van den Akker, Nick Verhagen, Hero van Lopik, Masies Artien, Koos Werkman, Dwayne Green, Luc Ruizendaal, Koen Wesdorp, Youri Koelewijn, Mark Veenhoven, Jan van Diermen, Wimilio Vink, Nico Kroonenberg, Ferrebory Kourouma, Floris van der Linden, Maurice de Ruiter.

Nieuw:
Ahmed El Azzouti (Katwijk), Mukhtar Suleiman (Katwijk), Tom Noordhoff (Lisse), Tobias Kleijweg (Excelsior Maassluis), Sam van Huffel (Chojniczanka Chojnice, Polen), Kevin van Dieren (O23)