Skip to main content

Menno Heus blijft tot minimaal medio 2024 bij de Blauwen actief. De 27-jarige doelverdediger, sinds 2020 voor Spakenburg uitkomend, gaat komend seizoen voor zijn vierde seizoen bij SV Spakenburg. Vorig seizoen veroverde Menno een basisplaats maar raakte hij begin februari in een oefenwedstrijd tegen Quick Boys zwaar geblesseerd en scheurde hij zijn voorste kruisband af. Dit betekende een lange periode van herstel maar inmiddels is Menno op de weg terug en is zijn contract met 1 seizoen verlengd.

De Amersfoorter keepte elf jaar in de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde zeventien wedstrijden met Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie. Daarna speelde  de 1,88 meter lange keeper een half seizoen bij FC Den Bosch om vervolgens een seizoen voor FC Lienden uit te komen.

In een reactie geeft de TC aan. “Menno heeft vorig jaar, nadat hij een basisplaats veroverden, uitstekend gekeept. Helaas liep hij een zware knieblessure op, maar wij zijn ervan overtuigd dat hij sterker terug zal komen. In de tweede divisie is het noodzakelijk om over meerdere goede keepers in de selectie te beschikken.

Wij zijn erg tevreden met deze verlenging en wensen Menno heel veel succes nu met de laatste fase van zijn revalidatie en komend seizoen bij onze club.