Skip to main content
Afgelopen donderdag was het weer zover, de traditioneel gezellige oliebollentraining bij SV Spakenburg!
In bijpassende winterse omstandigheden verzamelden de spelers van het eerste, het tweede, het derde, het vierde, het vijfde, de O-23 en 35+ zich om zeven uur rondom de club. Daar stonden er heerlijke oliebollen en warme chocomelk op de mannen te wachten.
Na het bekijken van het schema van het mixtoernooi verdeelde de mixteams zich over de velden om daar onderling gebroederlijk de strijd met elkaar aan te gaan. Ondertussen zorgde de Blauwe Kerstman voor de nodige verwarming met warme chocolademelk en voor wie het echt koud had kon de choco met rum worden aangelengd.
Na de inspanning was het tijd voor ontspanning, stroomde de kantine vol en stonden de broodjes hamburgers klaar! In de kantine stond er ook nog een krat bier voor elk team op de tafels en zo kwam de gezelligheid tot een hoogtepunt en werd dit gezellige samenkomen tot in de late uurtjes gevierd.
Wij bedanken iedereen voor zijn inzet en aanwezigheid, E.H.I. Stolle voor de broodjes hamburgers en kijken er naar uit om deze traditie nog vele gevolgen te geven!