Skip to main content

Afgelopen maand was het bij Spakenburg weer kennis maken voor jongens en meisjes uit geboortejaar 2015, 2016 en 2017 met het mooie spelletje dat voetbal heet. Het waren weer prachtige ochtenden waar alle kinderen onder zeer mooie weersomstandigheden veel plezier hebben gehad. Er zijn, onder begeleiding van professionele trainers, diverse spellen in cicuitvorm afgewerkt. Dit jaar hebben we weer een record verbroken met het aantal aanmeldingen, er hebben meer dan 90!!! kinderen deelgenomen aan het blauwe ukkies voetbal.

Dit jaar werd er ook weer deelgenomen door de aller jongste, geboorte jaar 2018. Deze jongste hebben ook met veel enthousiasme deelgenomen aan het hele project. We gaan dit voor volgend seizoen verder uitbreiden en zeker een vervolg aan geven.

Afgelopen zaterdag was de feestelijke afsluiting waarbij dit jaar een heuze baltovenaar bij aanwezig was. Na afloop kregen alle deelnemers een ukkie’s diploma, medaille en voor de deelnemers van 2015, 2016 en 2017 een mooi Hoodie en voor de jongste (2018) was er een mooie goodie bag met een echte Spakenburg sjaal.

SV Spakenburg kijkt terug op een zeer geslaagde Ukkies voetbal maad. Zonder de hulp van de vele jeugdtrainers en overige vrijwilligers niet mogelijk was geweest. Onze grote dank gaat verder ook uit naar alle sponsoren (vrienden van het Ukkies voetbal) Van den Hoogen Engineering (al vanaf het begin betrokken bij het Ukkies voetbal), De Bunschoter, Klaas Hartog, De Zuurstok, Heinen en Hopman, Uw Businnes Online, Supporters vereniging “de Stormvogel” en natuurlijk onze trotse Jeugd Hoofdsponsor HAPAM.

Voor iedereen die volgend jaar wil komen voetballen bij SV Spakenburg.