Skip to main content

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. 15 augustus aanstaande bestaat Spakenburg 90 jaar en wij staan daar als club uiteraard bij stil. Niet alleen op of rond de 15e, nee, een heel seizoen lang zullen wij activiteiten organiseren in het kader van dit jubileum.
Alle leden en sponsoren hebben onlangs de verjaardagskaart ontvangen met daarop de activiteiten-agenda. Omdat het helaas nog coronatijd is, moeten wij de nodige voorbehouden incalculeren maar dat wij zaterdag 14 augustus gaan starten, is een feit.

Die bewuste, aanstaande zaterdag namelijk luiden wij tevens het nieuwe seizoen in met een vette knipoog naar 15 augustus, de dag dat wij in 1931 zijn opgericht. De dag begint om 11.30 uur met een spectaculaire wedstrijd van ongeveer 40 a 50 jeugdspelertjes (van smurfen tot en met O13) tegen de A-selectie. in 2 x 15 minuten zal getracht worden het de heren zo moeilijk mogelijk te maken en menig talentje droomt al van een stunt. Er zijn op het moment van schrijven nog enkele plaatsen vrij dus meld je snel aan op het volgende mail adres: raoul@svsjeugd.nl. Vermeld je naam en in welk team je speelt en je kunt meedoen!

Na dit geweld, staat om 15.00 uur de laatste oefenwedstrijd van Spakenburg 1 op het programma tegen HHC Hardenberg. Voor de wedstrijd zal de wedstrijdbal en ook de nieuwe presentatiegids op een wel heel ludieke manier worden overhandigd. Daarnaast speelt Spakenburg die middag eenmalig in de clubkleuren uit het oprichtingsjaar 1931: Blauw-Geel. Saillant detail: het zijn niet alleen unieke exemplaren (er wordt slechts 1 wedstrijd in dit tenue gespeeld) er staat ook geen enkele vorm van reclame op, net als 90 jaar geleden. Een geste waar wij de 3 shirtsponsoren (Schoonderbeek, TinQ en ’t Stoepje) alsook de kledingsponsor (Macron) uiterst dankbaar voor zijn.

Na afloop van de wedstrijd zullen de nieuwe spelers aan het publiek worden voorgesteld, dus ren niet gelijk weg nadat het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

Daarna hopen wij u te begroeten op het terras, wat vanwege de coronamaatregelen alleen zittend mag worden gebruikt, waar u onder het genot van een drankje de wedstrijd tegen HHC of de gehele voorbereiding kunt analyseren. Ook kunt u nader kennis maken met de spelers en staf van de A-selectie. Tevens zal het startsein symbolisch klinken voor de “1931 loterij”. In totaal zijn er 1931 loten beschikbaar à € 10,= met werkelijk waar geweldige prijzen! De trekking zal tijdens het slotfeest op 18 juni 2022 plaatsvinden.

Ondanks alle restricties belooft het een fantastische middag te worden die een rechtgeaarde Blauwe absoluut niet missen mag!

Tot zaterdag 14 augustus.

Houd voor de overige activiteiten de website en andere social media kanalen goed in de gaten.

Ps. Voor de ingang van ons sportpark wacht u letterlijk nog een heel grote verrassing!