Skip to main content

Samen werken, samen bouwen is een bekende zin uit ons clublied. Als club brengen we dit ook dagelijks in de praktijk met een grote schare vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Ondanks al deze trouwe vrijwilligers komen we op veel plekken nog handen tekort en zijn er nog diverse vacatures.

Als club zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor de horeca, stewards, trainers, leiders en scheidsrechters. Maar iedereen kan met zijn eigen vaardigheden een bijdrage leveren aan de club. Ben jij technisch onderlegd, of heb je verstand van HR, PR, Marketing, Social media of recht? Ook dan zijn we op zoek naar jou. Iedereen heeft zijn eigen interesses en vaardigheden en daarmee kun je een bijdrage leveren aan de club. Met 1 of 2 uur per week kun je al een groot verschil maken. Als jij je ook wil inzetten voor de club, aarzel dan niet om contact op te nemen met secretaris Marijn de Graaf via: secretaris@spakenburg.com

We zijn op dit moment dringend op zoek naar een nieuwe ledenadministrateur. Als ledenadministrateur ben je verantwoordelijkheid voor het bijhouden van alle gegevens van onze leden. Je voert in Sportlink de (adres)wijzigingen door, voert nieuwe leden in en schrijft vertrekkende leden uit. Ook ondersteun je de ticketing afdeling met de ledenpassen en de toegang voor de wedstrijden van het eerste elftal. Voor de ticketing en passen werkt SV Spakenburg met een separaat systeem waarbij met QR codes de toegang geregeld wordt.

Als ledenadministrateur sta je er zeker niet alleen voor. Je werkt samen met o.a. de secretaris, jeugdsecretaris, penningmeester, ticketing afdeling en de financiële administratie.

Voor meer informatie of interesse over de vacature van ledenadministrateur kun je contact opnemen met jeugdsecretaris Nars Malestein via nars.malestein@spakenburg.com