Skip to main content

De technische commissie van Spakenburg heeft het contract van aanvallende middenvelder Wimilio Vink (29) met twee jaar verlengd. De creatieve spelbepaler voetbalt sinds het seizoen 2020-2021 voor de Blauwen, waarvoor hij in ruim 60 officiële duels 12 keer doel trof. De 1.73 meter lange technicus, met als belangrijk wapen de slimme steekpass, kwam enkele jaren geleden over van TEC, waar hij onder de hoede van vader en technisch manager Gery Vink op dit moment (trainer van GVVV) uitgroeide tot een gezichtsbepalende speler. In vier seizoenen in Tiel was hij goed voor 35 goals. Daarvoor speelde de inwoner van Kesteren 44 duels in het betaalde voetbal voor Vitesse, MVV en Eindhoven.

De TC is heel blij met de contractverlenging van Wimilio Vink: “Wimilio is een rasvoetballer en in onze ogen een van de beste nummers 10 van de tweede divisie. We zien dat hij in de aanvallende speelwijze een zeer belangrijke rol vervult door zijn creativiteit. Er waren diverse clubs geïnteresseerd, maar hij heeft ervoor gekozen om ook de komende twee seizoenen bij ons te blijven’

Namens de club feliciteren we Wimilio van harte met zijn contractverlenging en wensen we hem heel veel succes dit en komend seizoen.