Skip to main content

Voordat het seizoen echt gaat beginnen met de start van de competitie trappen we als vanouds af met de Blauwe open dag op zaterdag 12 augustus.

Deze dag mag je als echte Blauwe niet missen en uiteraard is iedereen van harte welkom. Neem dus gerust vrienden en familie mee om hen te laten kennismaken met onze fantastische Blauwe vereniging!

Ons Blauwe sportpark is vanaf 10:30 uur geopend en gratis toegankelijk voor iedereen. Voor de jongere jeugd staan er een springkussen en een stormbaan op het sportpark klaar. Om 11:00 uur starten we de dag met de eerste jeugd-clinic en om 11:45 is er ruimte voor een tweede groep om mee te doen. Na de jeugd-clinics staan er voor de kids poffertjes en wat te drinken klaar. Na de welverdiende lunch is er van 13:00 uur tot 14:00 uur een toernooi tussen jong en oud met als finale latje trappen. Na dit toernooi krijgen alle jeugddeelnemers een gratis Spakenburg voetbal en een handtekeningenboekje. Met beide items is het na de oefenwedstrijd tegen Jong Sparta (afgelopen rond 16:45) natuurlijk handtekeningen jagen geblazen!

Terwijl de Blauwe jeugd daar gezellig mee bezig is zullen Tijmen en Hille Beekhuis de selectie op geheel eigen wijze aan iedereen voorstellen, zal de Arjan Moppie Bokaal worden uitgereikt en zal de eerste presentatiegids overhandigd worden. Meerdere presentatiegidsen zullen daarna klaarliggen om alvast ingezien te worden voordat ze in de week erna op de deurmat ploffen bij alle leden en sponsors van SV Spakenburg.

De open dag zal afsluitend overgaan in een avond vol muziek, lekkere hapjes en Spakenburgse gezelligheid.

We zien iedereen dus graag zaterdag 12 augustus op de Blauwe zijde van De Westmaat voor de Spakenburgse open dag!