Skip to main content

Spakenburg en Sportlust ’46 in evenwicht

De hoofdmacht van SV Spakenburg is er niet in geslaagd zijn tweede oefenwedstrijd om te zetten in een overwinning. Tegen een sterk spelend Sportlust ‘46 bleven de Blauwen steken op een 2-2 gelijkspel.

De opstelling van Spakenburg in de eerste helft was als volgt: Heus, Zwartjens, Werkman (c), Brinkman, Schilder, Terschegget, Castien, Koelewijn, Kroonenberg, Bitter en Eindhoven.

De Blauwen kwam op 1-0 via Bitter. Een voorzet van Brinkman werd slim aangeraakt door Terschegget waardoor de bal perfect bij Bitter terechtkwam. De spits van Spakenburg ronde vervolgens beheerst af.

Vervolgens werd het in de eerste helft nog 1-2. Beide goals lieten zien dat de Woerdenaren over genoeg kwaliteit beschikken. Bitter kreeg voor het rustsignaal nog zijn tweede grote kans, maar deze keer was de keeper een te grote sta-in-de-weg.

In de tweede helft bracht Eric Meijers, zoals dat gebruikelijk is in oefenwedstrijden, een sterk gewijzigd elftal binnen de lijnen. De opstelling voor de tweede helft van Spakenburg was als volgt: Ter Wielen, Beekhuis, Zwartjens, Werkman, van den Houten, Olijve, van Lopik, Eindhoven, Dekker, Selimi en van de Linden

Sportlust was in de tweede helft nog steeds een geduchte tegenstander en met name een bal vanuit een vrije trap die op de kruising af vloog was het gevaarlijkste wapenfeit. De bal knalde uit elkaar op de lat en daarmee bleef Spakenburg een 1-3 achterstand bespaard.

Tegen het einde van de wedstrijd bracht Selimi op aangeven van Vd Linden de score op 2-2 en dat werd tevens de eindstand.

De volgende oefenwedstrijd is aankomende dinsdag tegen AVV Swift uit Amsterdam. Het treffen is op de Blauwe zijde van De Westmaat. Aanvang is om 20:00 uur, tot dan!