Skip to main content
Beste Blauwe vriend,
Het nieuwe voetbalseizoen gaat zaterdag 20 augustus van start. De afgelopen jaren is de animo om Spakenburg bij uitwedstrijden te ondersteunen afgenomen door alle negativiteit omtrent supportersgeweld. Het heeft erin geresulteerd dat we niet meer bij alle tegenstanders welkom zijn. Een kwalijke zaak, want een fanatieke en sportieve twaalfde man helpt mee aan het behalen van successen.
We willen proberen om gelijk de eerste uitwedstrijd, zaterdag aanstaande tegen De Koninklijke HFC, met een grote groep supporters mee te gaan om ons eerste elftal te ondersteunen.
Belangrijk is dat we als collectief weer overal in het land welkom worden en weer bekend komen te staan om onze gezelligheid, sportiviteit, humor en positief fanatisme.
Zaterdag spelen we tegen HFC in Haarlem om 15.30 uur. De supportersbussen vertrekken om 13.30 uur. Het vervoer zal op vertoon van de Blauwe ledenkaart gratis zijn voor alle leden! Je moet je alleen wel even van tevoren opgeven.
Laat via een whatsapp bericht aan Pauline Zwaan (06-21223709) of Michiel Beukers (06-48561284) weten of je meegaat met de supportersbus. Opgeven kan t/m donderdagavond 21:00 uur. Dan kunnen we de bussen reserveren. Er zijn max. 2 bussen beschikbaar dus vol=vol.
De toegangskaart voor de wedstrijd kun je online kopen via de website van HFC of aan de poort.
Laten we er vanaf de eerste wedstrijd voor zorgen dat we achter ons team staan, samen werken, samen bouwen, Forza Blauwen!