Skip to main content
Woensdag is het zover, dan zullen Spakenburg en Katwijk het tegen elkaar opnemen in de achtste finale van de KNVB-Beker!

In de middag en begin avond, vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur, kan je op het Spuiplein terecht om op de foto te gaan met de KNVB-Beker oftewel de Dennenappel! Een leuk event, zeker voor de Blauwe jeugd.

Het beker-feest begint bij Spakenburg al om 18:00 uur, dan gaat de kantine open en begint de Blauwe gezelligheid! Om half zeven heeft de club saté en kibbeling voor jou klaarstaan en om zeven uur zal er een zanger klaarstaan om de feeststemming nog verder te verhogen.

Om 20:00 uur begint de wedstrijd zelf en deze zal ingeluid worden door verschillende prachtige sfeeracties, wees dus sowieso op tijd en mis niets van de achtste finale in de KNVB-Beker!

Wij kijken uit naar een fantastisch voetbalfeest waarin wij als Blauwen laten zien waar wij voor staan, passie, sfeer en gezelligheid! Tot woensdag en Forza Blauwen!

Sponsoren

Voor de sponsoren gelden een aantal aandachtspunten die wij graag vooraf nogmaals met u delen.

 

Het sponsorhome is vanaf 18:30 geopend. U kunt hier alleen terecht wanneer u een ticket/zitplaats heeft voor de hoofdtribune. Heeft u een zitplaats op de Zuidtribune, dan kunt u uw consumpties in de kantine halen. Hier zijn de consumptiebonnen ook een geldig betaalmiddel.

 

De complete hoofdtribune en zuidtribune zijn uitverkocht. Wanneer u een aangegeven stoelnummer heeft verzoeken wij u vriendelijk om ook daadwerkelijk hierop plaats te nemen. Wanneer u geen vaste stoelnummer op uw E-ticket heeft staan bent u vrij om een plaats te kiezen. LET OP: Alle stoelen met daarop een sticker ‘Gereserveerd’ of het logo van een bedrijf zijn niet beschikbaar. Deze plekken zijn vooraf vergeven en behoren toe aan een ticket. Gelieve dit in acht te nemen om ongemakken te voorkomen.

 

Zorg dat u uw E-ticket uitgeprint meeneemt naar De Westmaat. Dit is uw toegangsbewijs bij de entree van het sportpark, hoofdtribune en sponsorhome. Bewaar deze dus ook goed zodat u ook tijdens de rust en na de wedstrijd toegang heeft tot het sponsorhome.

 

Vooraf is er geen buffet in het sponsorhome. Wel is het mogelijk om op het plein bij de kantine een saté of kibbeling te halen. Dit is vanaf 18:30 mogelijk. Na de wedstrijd is er in het sponsorhome een bittergarnituur.

 

Wij hopen dat voor u alles zo duidelijk is. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd de personen van de sponsorcommissie aanschieten. Allen een hele prettige wedstrijd gewenst en laten we hopen op een waar voetbalspektakel!