Skip to main content

Robert Offringa is het beoogd nieuwe bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg. Het bestuur zal hem tijdens de eerstkomende Algemene Ledenvergadering officieel voordragen als nieuw lid van het bestuur. Robert wordt daarmee de opvolger van Frank Hartog, die vijf jaar lang succesvol de commerciële belangen bij de Blauwen heeft behartigd. “Ik kom in een team dat het de afgelopen jaren fantastisch heeft gedaan. Ik ga samen met hen mijn stinkende best doen om dit succes voort te zetten.”

 

Robert Offringa behoeft binnen de vereniging eigenlijk geen introductie. Al meer dan 50 jaar is hij lid van SV Spakenburg, heeft in de afgelopen jaren het nodige vrijwilligerswerk gedaan en is met TinQ – waar hij Retailmanager Nederland is – ook nog eens shirtsponsor bij SV Spakenburg. “Ik hoef niemand uit te leggen dat ik een échte Blauwe ben. Het is mijn club en vind het mooi dat ik nu weer op het commerciële vlak mijn beste beentje voor mag zetten.”

Nadat duidelijk werd dat Frank Hartog na vijf jaar het stokje als bestuurslid commerciële zaken wilde doorgeven, kwamen de eerste gesprekken met Robert op gang. “Naar uitwedstrijden rijd ik veelal met voorzitter Klaas Hartog mee en dan komen allerlei zaken rondom onze vereniging aan de orde. Dus ook de vacante positie van bestuurslid commerciële zaken. Eerlijk gezegd heb ik er niet lang over hoeven na te denken, omdat ik mijn Blauwe hart heb laten spreken.”

Het zijn niet de eerste activiteiten die Robert voor SV Spakenburg gaat uitvoeren; naast een tal van andere werkzaamheden heeft hij in het verleden negen jaar lang in de sponsorcommissie gezeten. “Als ik kijk hoe de commerciële zaken de laatste jaren zijn opgepakt, dan kan ik niets anders dan complimenten geven aan Frank en het gehele team. Ze hebben het supergoed gedaan en het zal al mooi zijn als we dat kunnen blijven evenaren.” Veel veranderen wil Robert dan ook niet. “Wel willen we de sponsorcommissie uitbreiden met zo’n twee mensen voor werving van sponsoren in de regio. Dat zal ik zelf ook oppakken.”

Onder het mom van ‘Samen werken, samen bouwen’ gaat Robert dit nieuwe avontuur – waarvoor hij tijdens de komende Algemene Ledenvergadering officieel wordt voorgedragen –  met enthousiasme aan. “Samen zijn we sterk en samen gaan we ervoor zorgen dat bedrijven niets liever willen dan sponsor van SV Spakenburg te worden en te blijven.”