Skip to main content

Zaterdag 9 september staat de clash tussen Spakenburg en AFC op de rol. Na de wedstrijd zal de Blauwe Familie Dag georganiseerd worden voor leden en sponsoren op het Blauwe plein! Op het Blauwe plein staan er dertig 10-persoons biertafels klaar, deze zijn te reserveren door een appje te sturen naar Lammert Boekhout (0657316774).

Na de wedstrijd staat er een heerlijk buffet met onder andere gebakken sliptong voor je klaar en zal er gezellige muziek gedraaid worden. Op het hoofdveld staan er springkussens klaar voor de Blauwe jeugd. Het sponsorhome en de skyboxen zijn deze middag tot uiterlijk 17:30 uur geopend en wij nodigen alle sponsoren uit om gezellig aan te sluiten op het Blauwe plein. Naast het buffet staat een ton klaar waar je een vrijblijvende gift in kunt doen.

Vervolgens is er vanaf 18:30 uur een veiling met spectaculaire kavels zoals een elektrische fiets, unieke voetbalshirts, een VIP-arrangement bij een Eredivisiewedstrijd en een wintersportreis! Dit is slechts een greep uit de kavels, voor iedereen zit er iets tussen, dus dat wil je niet missen!

Tot zaterdag 9 september, tot op de Blauwe Familie Dag!