Skip to main content

Afgelopen donderdag hebben we samen met sponsoren een fantastische avond gehad op het Spuiplein. Wat een geweldige opkomst en zo fijn dat we weer samen met ruim 200 gasten een feestje konden vieren!

We begonnen met een heerlijk glaasje bubbels en een hapje bij de Mandemaaker. Hier hield onze nieuwe voorzitter Marc Schoonebeek een korte speech en heette de sponsoren van harte welkom en bedankte hen voor hun trouwe sponsoring. Want zonder leden en sponsoren, geen club.

De groep werd gesplitst en we konden in twee shifts genieten van heerlijke hapjes bij restaurant de Mandemaaker en LIM Asian Bistro. De sfeer zat er al meteen goed in!

We vervolgden onze wandeling naar het Feesthuis in de Hoekstraat. Want daar sloten we de avond af met een feestje en een zanger. En een feest werd het! Tot in de late uurtjes gingen de voetjes van de vloer, bij zowel jong als wat ouder. Dat ‘blauwe’ gevoel van ‘samen werken, samen bouwen’ was hier weer goed vertegenwoordigd.

Een speciale dank gaat uit naar De Mandemaaker, LIM Asian Bistro, Het Feesthuis, Slijterij Henk Peter, Hanos en Noordam Vermogensbeheer. Met hun inzet en ruimhartige sponsoring is deze avond mede mogelijk gemaakt.

Dank aan alle gasten die deze avond aanwezig waren. Wij hebben samen met jullie genoten!

Wij wensen iedereen een gezond, sportief en zakelijk goed 2023! Graag zien wij jullie in het nieuwe jaar weer aan de blauwe zijde van de Westmaat!

Namens sponsorcommissie SV Spakenburg

Adriaan Stoffers en Anique van Twillert

Sfeerbeelden van de sponsoravond van SV Spakenburg op donderdagavond 29 december 2022 in de Mandemaaker, bij Chinees restaurant Lim en als afsluiting in het Feesthuys in Bunschoten-Spakenburg.