Skip to main content

Op vrijdag 9 juli jl. vond voor de negende keer het SV Spakenburg Open Golf plaats in Bunnik bij Golfclub Kromme Rijn. Op een voor velen verrassend mooie golfbaan speelden de deelnemers een 9 holes wedstrijd, stablefort. Het zomerzonnetje scheen heerlijk en het deelnemersveld was zeer competitief. Uiteindelijk won Peter Prins, namens PRINS Schoonmaakdiensten bv. Hij mag een jaarlang het welbekende ‘blauwe’ winnaarsjasje dragen en volgend jaar zijn titel verdedigen.
Verder waren de prestaties van de bekende blauwe sponsoren opvallend te noemen met een tweede plaats voor Dirk van de Groep en een derde plaats voor Hille de Graaf.

De Neary werd gewonnen door Peter Prins en de Longest Drive door Job Koelewijn.
Een speciaal welkom was er dit jaar voor de enige dame in het veld, Yvonne van de Kletersteeg.
We hopen volgend jaar op deelname van nog meer dames!

Clinic

Voor sponsoren die de golfsport wilden leren kennen was er een professionele clinic georganiseerd. Winnaar van de clinic wedstrijd werd Gerrit Hop, namens Noordam Vermogensbeheer B.V.
Verder was de clinic vooral een goede opmaat voor een gezellig vervolg op het terras.

Op verzoek hierbij het e-mailadres van Vincent Postema (golf pro) voor diegenen die hun techniek nog wat willen bijschaven; vincentpostema@gmail.com

Avond

En gezellig werd het zeker! Heerlijke discussies of het nu wel of niet eerlijk is gegaan, zakelijke en persoonlijke gesprekken en er werd bijgepraat over het wel en wee van onze mooi club.

Voorzitter Klaas Hartog sprak een dankwoordje en Berend ’t Hoen van PON Dealer vertelde over de twee prachtige nieuwste Audi’s die op de golfbaan te zien waren.

Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten en geborreld.

Bedankje

Wij bedanken Golfclub Kromme Rijn uit Bunnik voor hun gastvrijheid, PON Dealer Amersfoort voor het sponsoren van de prachtige prijzen (o.a. Champagne en Greenfees) en mooie gadgets,
ABC Banden voor de bekers en Jumbo van Wincoop voor de zoete lekkernijen.

Al met al was het zoals altijd een zeer geslaagd evenement welke in 2022 zeker wéér op de activiteitenkalender komt!

Tot volgend jaar!

Sponsorcommissie Sv Spakenburg
Anique van Twillert