Skip to main content
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys hebben wij 4 nieuwe sponsoren mogen verwelkomen bij onze businessclub. 

Clubsponsor: Nugteren Financieel Advies

Jan Willem is al jaren een graag geziene gast aan de blauwe kant van de Westmaat en heeft nu ook zijn intrede gedaan in de blauwe businessclub.

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de financiële dienstverlening heeft Jan Willem enkele jaren geleden de stap genomen om zelfstandig te worden. De dienstverlening is volstrekt onafhankelijk en niet gebonden aan welke financiële instelling dan ook.

Jan Willem; van harte welkom bij de blauwe businessclub!

Jumbo Supermarkten B.V. opvolger van Jumbo van Wincoop als clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Kees de Reuver en Jeroen van Dijk zijn 2 bekende gezichten binnen de Jumbo in Spakenburg. Wij zijn erg verheugd dat zij ervoor hebben gekozen om, na de overgang van Jumbo van Wincoop naar Jumbo Supermakten B.V., de banden als trouwe sponsor van onze prachtige blauwe vereniging voort te zetten.

De overgang binnen Jumbo kenmerkt zich uiterlijk door de prachtige verbouwing die de winkel onlangs heeft ondergaan. Voor wie het nog niet heeft gezien nodigen wij u uit om eens een kijkje te gaan nemen.

Kees en Jeroen bedankt voor het vertrouwen en welkom bij de blauwe businessclub.

Stersponsor: Hoolwerf Heiwerken

Wij zijn zeer verheugd om u te mogen melden dat Hoolwerf Heiwerken in de persoon van Albert Hoolwerf het sponsorschap heeft voorzien van een upgrade naar Ster-sponsor.

Hoolwerf Heiwerken heeft de juiste oplossing als het gaat om werken in een beperkte ruimte waar het veroorzaken van trilling en geluidsoverlast ongewenst is. Zij brengen funderingspalen aan die 100% trillingsvrij, grondverdringend en geluidsarm zijn.

De werkzaamheden voeren zij uit op verschillende projecten door heel Nederland en op de meest onmogelijke locaties.

Albert; bedankt voor je voortdurende steun aan de blauwe familie.

Ster-Sponsor: Crooke Tuning Automotive

CT Automotive is onder andere gespecialiseerd in het op maat maken van RVS uitlaat systemen, banden, sportvelgen, verlagen en chip tuning. Maar bij CT Automotive kun je ook terecht voor speciale op maat gemaakte onderdelen voor uw auto!

Als zoon van de veel te vroeg overleden erelid en voormalig voorzitter van de raad van bestuur Frank Koelewijn zijn wij erg verheugd Bart te mogen toevoegen aan de businessclub. Welkom!

 

Bart, van harte welkom bij de blauw businessclub.