Skip to main content
Vorige week zaterdag mochten wij wederom weer een groot aantal sponsoren verwelkomen bij onze mooie club. Lees hieronder meer over de bedrijven.

Clubsponsor: V & H Styling

V&H Styling is gespecialiseerd in diverse diensten, waaronder het aanbrengen van XPEL steenslagfolie, het blinderen van ramen, het smoken van lampen en het aanbrengen van chameleon folie. V&H Styling is de finishing touch voor uw auto!

Wouter en Casper van harte welkom bij de blauwe businessclub.

Clubsponsor: Den Hartog – Buiten Gewoon Goed

Na een mooie tijd ervaring te hebben opgedaan is Den Hartog – Buiten Gewoon Goed ontstaan. Zij staan voor u klaar door weer en wind. U kunt bij hen terecht voor onder andere de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Bestratingswerkzaamheden kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Tevens voeren zij diverse grondwerkzaamheden uit, zoals het verplaatsen en verbeteren van verschillende bodems.

Den Hartog Buiten Gewoon Goed voert het werk met veel passie en enthousiasme uit. Uiteraard kunnen zij u ook veel uiteenlopende en kwalitatief goede materialen leveren.

Sonny van harte welkom binnen de businessclub.

Kledingsponsor: Ropaflex

Wij zijn zeer verheugd om met Ropaflex, vertegenwoordigd door Dirko van Essen en Mieneke van de Pol, als kledingsponsor te mogen verwelkomen binnen onze prachtige blauwe businessclub.

Als speler van onder andere VVOG heeft Dirko in het verleden menig wedstrijd uitgevochten met onze hoofdmacht. Dirko stond bekend als een meedogenloze verdediger waarvoor menig spits het in de broek deed.

Dit maakt het des te mooier dat hij nu met Ropaflex als kledingsponsor onderdeel is geworden van onze blauwe familie. Ropaflex staat voor serieus modieuze business-, sport- en werkkleding en is gevestigd in Nijkerk.

Dirko en Mieneke heel veel plezier binnen onze blauwe businessclub.

Kledingsponsor: π†πžπ­π‰π¨π›π¬πƒπ¨π§πž; πƒπž 𝐞𝐟𝐟𝐒𝐜𝐒ë𝐧𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐨π₯ 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐒𝐭𝐞𝐒𝐭 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭!

GetJobsDone, een tool waarmee bedrijven interne en externe taken in kaart kunnen brengen en managen, om vervolgens on demand gebruik te kunnen maken van het inzetten van flexibele externe capaciteit op expertise en tijd. Binnen 60 seconden formuleer je een outputgerichte opdracht met behulp van onze AI en binnen 24 uur ontvang je gemiddeld 20 reacties van professionals. Je schakelt in een handomdraai met de professionals en laat de opdracht uitvoeren.

Werken met GetJobsDone levert je het volgende op:
– Enkel betalen voor output
– AI non-biased matchmaking op basis van skills
– Breed aanbod NL-based professionals
– Administratieve ontzorging

Co-Sponsor: Frizzer

Wij zijn zeer verheugd om u te mogen melden dat Frizzer in de persoon van Niels Koelewijn toetreed tot de blauwe businessclub.

De online wereld blijft maar groeien, maar wordt ook steeds complexer. Er is ontzettend veel mogelijk en er zijn vele aanbieders. Hoe kies je de juiste online middelen? Hoe zet je deze middelen slim en efficiΓ«nt in om als organisatie te blijven groeien? En hoe blijf je zo de concurrentie voor?

De enthousiaste specialisten van Frizzer helpen je graag verder. Dagelijks spannen zij zich in voor de realisatie van bedrijfsgroei. Samen voor online resultaat!

Niels welkom binnen de blauwe sponsoren familie.

Co-sponsor: Verwelius (niet op de foto’s)

We hebben er weer één! Zo’n prachtig bedrijf dat iedereen kent maar niet binnen onze dorpsgrenzen gelegen is.

Gevestigd in Huizen, midden in ’t Gooi, is Verwelius uniek in zijn soort. Als één van de meest kapitaalkrachtige familiebedrijven van Nederland met hun roots in het landelijke Huizen, hebben zij zich ontwikkeld tot een gerespecteerd ontwikkelaar, bouwer, belegger en beheerder.

Dankzij hun stabiele basis, onafhankelijkheid en slagkracht kon Verwelius door de jaren heen bij menig project een doorslaggevende rol spelen. Niet voor niets nemen zij het initiatief om zelf bouwland aan te kopen en vervolgens projecten te initiΓ«ren en uit te voeren.

Gerrit bedankt voor het vertrouwen en welkom bij de blauwe businessclub.