Skip to main content
Ook Bakkerij ’t Stoepje heeft het contract als shirtsponsor van SV Spakenburg verlengd. De naam van de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland blijft de rug van de spelers van ons eerste elftal sieren. “Dat ’t Stoepje langer shirtsponsor blijft, gaat er bij ons in als gesneden koek”, aldus Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg.


Met SV Spakenburg heeft ’t Stoepje al jarenlang een goede relatie, dat medio 2020 is uitgemond in een mooi shirtsponsorschap. “Helaas zijn onze wittebroodsweken als shirtsponsor enigszins in het water gevallen door de coronamaatregelen, waardoor ook de spelers de veelbelovende competitiestart geen vervolg hebben mogen geven”, zegt Sjacco Nel, algemeen directeur van Market Food Group. “We denken echter dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er komend seizoen samen met SV Spakenburg een prachtig nieuw voetbaljaar van te gaan maken. Het wordt hoog tijd dat we met z’n allen weer kunnen gaan genieten van het voetbal op zaterdag.”

Bakkerij ’t Stoepje bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar en is niet weg te denken van de Nederlandse markten. Welke markt je in ons land ook bezoekt, de kans is groot dat ’t Stoepje aanwezig is om bezoekers te voorzien van heerlijk brood, koek en banket. Dat doen steeds meer ondernemers met een nieuw logo en in een nieuwe eigentijdse uitstraling. Sjacco Nel: “Binnen zo’n 2 jaar is de ombouwperiode naar de nieuwe huisstijl volledig en gaan alle 115 ondernemers op pad in de nieuwe, verfrissende uitstraling. Deze nieuwe huisstijl heeft overigens tot veel positieve reacties geleid, zowel bij de ondernemers als de consumenten.”

Week in week uit is ’t Stoepje op meer dan 600 markten in ons land actief. En als het aan Sjacco Nel ligt, worden dat er nog veel meer. “We willen verder groeien met ’t Stoepje door nieuwe, jonge ondernemers aan onze formule te binden. We zijn de komende jaren op zoek naar een nieuwe kweekvijver, voor uitbreiding én als opvolgers van de ‘oude garde’, de ondernemers die al jarenlang ware ambassadeurs zijn van ’t Stoepje. We hopen jonge ondernemers te enthousiasmeren voor dit mooie ambachtelijke werk.”

Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken, ziet het als een zeer fijne traktatie dat ’t Stoepje na TinQ en Schoonderbeek Bouw het contract heeft verlengd en het trio het shirt van de Blauwen blijft sieren. “Vrijwel iedereen in Nederland weet dat ’t Stoepje uit Spakenburg komt. Wat is er dan mooier dan dat ze ook met SV Spakenburg verbonden blijven. Daar zijn we met recht trots op.”