Skip to main content

Een lang gekoesterde wens van videoanalist Robbert Meeder en hoofd van de medische staf Niek van Logtestijn is deze week dankzij  Gerjan Mulder en Harm van Milligen van Van Delen Telecom uit Barneveld in vervulling gegaan. 

Een door het bedrijf beschikbaar gesteld kastje zorgt ervoor dat ons eerste elftal nu overal supersnel mobiel internet heeft. Iets wat het werken van Niek en Robbert nog makkelijker maakt.

Van Logtenstijn: “Dankzij het snelle internet kan ik nu direct alle data van de spelers uploaden en daarmee de training en wedstrijd belasting uitlezen. Deze info is van essentieel belang voor het voorkomen van blessures. Ik ben er dan ook enorm blij mee”

Ook videoanalist Robbert Meeder kan weer een stap verder. “ We denken er al langer over om beelden op de bank beschikbaar te stellen, of in de rust al momenten te kunnen terugkijken. Dankzij de oplossing die van Delen biedt komt dat weer een stap dichterbij. Ze hebben fantastisch meegedacht en kwamen met een zogeheten MIFI. Daarmee hebben we ook bij de uitduels razendsnel internet bij de hand. Bovendien kan ik nu nog sneller beelden delen met de staf en de spelers”

Op de foto Videoanalist Robbert Meeder en accountmanager Harm van Milligen van Van Delen Telecom.