Skip to main content

Schöck Nederland b.v. is onderdeel van Schöck Bauteile GmBH uit Baden-Baden, Duitsland. Met 14 vestigingen en 1.000 medewerkers wereldwijd zijn zij een internationaal opererende onderneming.

Schöck staat voor deskundige advisering en betrouwbare producten en diensten. Hun expertise zetten zij in om hoogwaardige en energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen uit de markt. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van verankeringssystemen en wapeningstechniek denken zij graag met onze klanten mee bij complexe vraagstukken.

Met Schöck Isokorf® en Schöck Isolink® als kernproducten bieden zij bewezen en betrouwbare oplossingen voor het thermisch onderbreken van uitkragende bouwdelen en bij sandwichwanden. Om de flexibiliteit in het bouwproces te vergroten ontwikkelden zij daarnaast Schöck IDock®, dé oplossing voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen.

Zij investeren voortdurend in de ontwikkeling van hun producten, diensten en medewerkers. Zij stellen dan ook hoge eisen aan hun dienstverlening en hechten veel waarde aan duurzaamheid. In Schöck vindt u een deskundige en ervaren bouwpartner die uw uitdagingen als kansen ziet.