Skip to main content
Schoonderbeek Bouw is ook volgend seizoen hoofdsponsor van SV Spakenburg. Dit mooie, groeiende bouwbedrijf uit Amersfoort heeft het contract met een jaar verlengd. Het bestuur van SV Spakenburg is bijzonder trots en dankbaar dat Schoonderbeek Bouw in deze bijzondere tijden verbonden blijft aan de Blauwen.

 

In een wereld die helaas nog steeds op z’n kop staat door corona, is niets vanzelfsprekend. Als mens en maatschappij ondervinden we nog steeds de impact van het coronavirus op ons leven. En dat geldt ook voor onze vereniging. Al maanden is het veel te rustig op de Blauwe zijde van de Westmaat, zoals op vrijwel alle sportcomplexen in Nederland. Geen voetbal in de Tweede Divisie, niet samen kunnen, geen derde helft en lege sponsorstoelen op de tribune…

 

In die bijzondere omstandigheden heeft Schoonderbeek Bouw besloten om het contract als hoofdsponsor met een jaar te verlengen. “Als bestuur kunnen we niets anders dan onze waardering en dank daarvoor uitspreken. Dat Schoonderbeek Bouw loyaal blijft aan onze verenging na een ‘verloren seizoen’ door corona is natuurlijk geweldig nieuws”, zegt Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg. “We gaan er vanuit dat die loyaliteit volgend seizoen rijkelijk wordt beloond met een prachtige strijd in de Tweede Divisie, waarin de Blauwen een prominente rol willen spelen. Het wordt tijd dat de directie en medewerkers van Schoonderbeek Bouw een bruisende Blauwe Westmaat gaan beleven.”

 

Het bouwbedrijf is in 1924 opgericht en de afgelopen decennia heeft het familiebedrijf een sterke groei doorgemaakt. Schoonderbeek Bouw richt zich op verschillende disciplines binnen de bouw. Zo houdt het bedrijf van directeur Edwin Schoonderbeek zich bezig met projectontwikkeling door het gehele land en is het in Midden-Nederland actief met grootschalig onderhoud, woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. In Spakenburg heeft Schoonderbeek onder meer de verbouw en inrichting gedaan rond de uitbreiding van Museum Spakenburg in 2008.