Skip to main content
Op vrijdag 31 maart was het zover; het blauwe sponsorfeest. Het werd een avond die lang herinnerd wordt. 
Ruim 300 sponsoren en partners verzamelden in de kantine om daarna met de boot van Rederij de Zuidwal de overtocht te maken naar Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. Hier was alles feestelijk versierd door De Sprookjesbol.

De avond werd gestart met een heerlijk uitgebreid buffet en ijs. Daarna openden Sjaak Nel en voorzitter Marc Schoonebeek de feestavond. Het werd een legendarische avond waarop volop genoten werd van livemuziek van Hot Town & Diva’s of the world. Ook liep er een goochelaar rond die de meest bijzondere trucs uitvoerde. Zelfs bij het toilet was entertainment te vinden met Beb & Toos. Tot in de vroege uurtjes werd er gedanst, gelachen en gepraat met elkaar. 

Als organisatie zijn wij trots op deze prachtige groep sponsoren. Sommigen al 20 jaar verbonden aan de club, anderen 20 dagen. Maar voor SV Spakenburg allen van groot belang. En daarom was deze avond voor jullie, we hopen dat jullie er van genoten hebben! 

Onze speciale dank gaat uit naar Brasserie Zuiderzoet voor de uitstekende organisatie en uiteraard naar Sjaak Nel en Anique van Twillert die namens Spakenburg alles tot in de puntjes hebben voorbereid. Ook willen wij de Bakkerie, bakkerij Vallerie, Koelewijns Haringinleggerij en Palingrokerij Jacob van Jan bedanken voor het heerlijke eten en Jan Erkelens voor de fotografie!