Skip to main content

11e SV Spakenburg Golf Open, traditie voortgezet!
Voor golfers én niet-golfers, dames én heren!

Hij komt er weer aan! Deze keer bij Golfclub Kromme Rijn te Bunnik! In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes par 35. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Speciaal voor onze blauwe sponsoren heeft de sponsorcommissie een heerlijk golfarrangement samengesteld met daarin voor ieder wat wils. Of u nu deelneemt aan de wedstrijd (Stableford met handicapverrekening) of dat u kennis maakt met golfsport tijdens een clinic onder leiding van onze blauwe Pro Vincent, iedereen is verzekerd van een sportieve en gezellige middag/avond!

Zoals bij elke editie van het SV Spakenburg Golf Open Business, zal ook nu weer het competitieve aspect gecombineerd worden met een blauwe dosis gezelligheid. Deelnemers die bij eerdere edities aanwezig waren, komen vrijwel allemaal het jaar erna als vanzelfsprekend terug. Dat is niet voor niets natuurlijk! Maak dus plaats in uw agenda om dit sportieve evenement mee te beleven. De dag is geheel verzorgd en het zal u aan niets ontbreken!

Programma:
14.00 Aanmelden bij de receptie/golfshop beneden (vooraf inslaan is mogelijk)
14.30 Ontvangst Golfclub Kromme Rijn, Sportlaan 6, Bunnik
15.00 Aanvang flights wedstrijd Stablefort
(Titelverdedigers: team PJ Milieu/Bodu Staalbouw/De Graaf Installaties)
15.30 Aanvang clinic olv Pro Vincent incl. gebruik materiaal met aansluitend wedstrijdvorm
17.30 vanaf Einde clinic en binnenkomst flights, start Borrel
18.30 Aanvang diner en prijsuitreiking
21.00 Einde programma

Aanmelden kan tot 26 mei a.s.

Deelnemers die het evenement willen sponsoren (bekers/prijzen/golfballen/etc.) zijn meer dan welkom! Dit kunt u aangeven in het aparte veld ‘opmerkingen’. Wij nemen dan contact met u op.

De eigen bijdrage is € 100,00 per persoon (excl. btw). U ontvangt hiervoor een factuur.
Tot uiterlijk 08-06-2023 kunt u kosteloos annuleren.

Zelf kunt u een taxibusje met aanhanger organiseren bij Huijgen Taxi via 06-53478507. Voorgaande jaren was dit een groot succes om zo gezamenlijk naar de golfbaan te komen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar anique@spakenburg.com of bellen naar 06-13367669.
Tot vrijdag 16 juni a.s. op de golfbaan!

Met sportieve groet,

Anique van Twillert
Sponsorcommissie