Skip to main content
Het zal u vast niet ontgaan zijn, SV Spakenburg versloeg eredivisionist FC Groningen in de KNVB-beker en mag zich gaan opmaken voor de achtste finale!
Wie de tegenstander is zal vanavond omstreeks 23:15 uur bekend worden. Willem den Dekker, die met een prachtig doelpunt De Treffers langs Cambuur loodste, heeft de eer om de trekking te mogen doen. Ook onze Koos Werkman, die werd uitgeroepen tot man of the match, is aanwezig tijden de uitzending van ESPN. Schakel dus zeker in rond elf uur vanavond om de loting te bekijken bij ESPN.
Daarvoor kunt op RTL4 kijken naar Renze op Zaterdag. Daar schuiven Chris de Graaf, Jorg Hartog Youri Koelewijn, en Floris van der Linden aan om te vertellen over het bekeravontuur tegen Groningen. Renze op Zaterdag begint vanavond om 21:50 uur.
We blikken ook nog even vooruit op een uitzending van Spijkers met Koppen. Op zaterdag 4 februari, van twaalf tot twee uur, zullen Tijmen Beekhuis, Hille Wim Beekhuis en Herman van de Bor als Blauwe supporters acte de presence geven samen met enkele supporters van De Treffers. In de radiouitzending blikken ze vooruit op de bekerwedstrijd die dan enkele dagen later gespeeld zal worden.
Het verslaan van een ploeg uit de eredivisie is historisch voor SV Spakenburg en ook het winnen van een uitwedstrijd tegen een profploeg was nog niet eerder voorgekomen. De regionale en landelijke media hebben hier dan ook uitgebreid aandacht aan besteed en we sluiten af met een overzicht van Spakenburg in de media van de afgelopen dagen: