Skip to main content
De halve finale gaat natuurlijk een groot feest worden voor iedereen die Blauw een warm hart toedraagt. Dat feest kan echter snel verpest worden voor zowel de club als degene die domme en schadelijke acties onderneemt tijdens de halve finale.

 

Aan de poort wordt er gefouilleerd en bij een overtreding zal de toegang tot het sportpark ontzegd worden en zal je overgedragen worden aan de politie. Vervolgens zal er een proces-verbaal worden opgesteld en zal er een toegangsverbod volgen.

Ook zal er tijdens de wedstrijd uitgebreid toezicht gehouden worden door beveiliging en stewards die richting het publiek zullen staan. Ook hier zullen overtredingen tot directe verwijdering leiden en tot overdracht aan de politie met alle gevolgen van dien voor de dader.

Het is goed om af te sluiten met het waarom van dit alles: je brengt jouw club gigantische schade toe. Boetes van de KNVB in eerste instantie, imagoschade niet te vergeten en ook materiële schade met hoge kostenposten. Zo is laatst de bedrading van de LED-boarding beschadigd geraakt door weggegooide fakkels of vuurwerk, de reparatie hiervan heeft onze vereniging duizenden euro’s gekost.

Een echte Blauwe zou bovenstaande natuurlijk nooit toestaan, dus wees verstandig, let op elkaar en maak er voor iedereen een mooi feest van!