Skip to main content
Na twee hele succesvolle verkoopavonden komt er nog één laatste kans om een kaart te bemachtigen voor de kraker in de achtste finale tussen Spakenburg en Katwijk op woensdagavond 8 februari.

Op maandagavond 6 februari zit de mannen van de ticketing vanaf 19:30 uur tot 20:30 uur weer klaar voor jou.

De regels rondom verkoop zijn hetzelfde als de afgelopen verkoopmomenten. Je moet een leden- of sponsorpas hebben bijvoorbeeld om kaarten te kopen.

Hier nog alle uitgebreide info rondom de regels:

TOEGANG & KAARTVERKOOP
De burgemeester heeft besloten dat uitpubliek van Katwijk niet is toegestaan, vandaar dat we bepaalde procedures moeten volgen. Voor wedstrijden in de KNVB-beker gelden daarnaast andere regels dan bij competitiewedstrijden.

De leden- en sponsorpas geeft geen toegang tot de bekerwedstrijd, om toegang te krijgen moet er een kaartje gekocht worden. De prijs voor alle achtste finales is door de KNVB volgens het reglement vastgesteld op tien euro. De kaartverkoop is alleen mogelijk voor leden en sponsoren. Buiten de verkoopmomenten kunnen er geen kaarten meer gekocht worden, dus ook niet aan de poort.

LEDEN
Als lid van SV Spakenburg heb je de mogelijkheid om kaarten te kopen op vertoon van je ledenpas. Je kan als lid meerdere kaarten kopen. De kaartverkoop zal geregistreerd staan op jouw naam en ledenpas. Alle kaarten zijn voor een staanplaats. Tribunekaarthouders kunnen op vertoon van hun ledenpas op hun vaste plek op de hoofdtribune gaan zitten, maar dienen dus wel een toegangsbewijs voor het sportpark te kopen op één van de verkoopmomenten.

DOELTRIBUNE
Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de extra tribune achter het doel. Deze zijn te koop voor een meerprijs van 20 euro.