Skip to main content

De Technische Commissie is verheugd dat na enkele gesprekken Koos Werkman heeft besloten om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2025. Deed de 33-jarige Amsterdammer dit vorige week nog met een spuitbus op het door onze supporters -na een één-tweetje met de TC- vervaardigde spandoek, deze week is de krabbel gezet onder het officiële contract.

In 2019 kwam de linker centrale verdediger na zijn verhuizing vanuit Groningen over van HHC Hardenberg en vanaf het eerste moment is Koos een vaste waarde geweest centraal achterin. Zijn rust, verdedigende én aanvallende kopkracht, functionele tweebenigheid en persoonlijkheid maken hem tot een meer dan geliefd persoon binnen onze selectie en vereniging.

In een reactie waarom er nog een jaar aan vast te knopen: “Ik heb het enorm naar mijn zin binnen onze selectie, de sfeer en resultaten zijn uitstekend, we spelen echt ergens voor en de waardering van zowel de supporters als ook van de TC hebben mijn keuze eigenlijk niet tot een heel lastige gemaakt”.

Namens de hele club feliciteren we Koos van harte met zijn contractverlenging en wensen hem heel veel succes en plezier dit en het volgende seizoen.

Levensgroot contract: Havenside laat Werkman met graffiti bijtekenen bij de 'Blauwen' | Regiosport Amersfoort | AD.nl