Skip to main content

In enkele open gesprekken zijn de Technische Commissie en hoofd trainer Eric Meijers tot de conclusie gekomen dat na het huidige seizoen de wegen zullen scheiden.

Na het vertrek van John de Wolf naar Feyenoord (assistent-trainer van Dick Advocaat) plukte Spakenburg Meijers in november 2019 weg bij zaterdag derde divisionist VVSB. De beminnelijke oefenmeester, tussen 2002 en 2012 zeer succesvol bij de toenmalige grootmacht Achilles ’29, tekende een contract voor anderhalf jaar op de blauwe zijde van de Westmaat, dat op 14 november 2020 werd verlengd tot de zomer van 2022.

Sinds zijn komst naar Spakenburg heeft de Nijmegenaar zich door zijn open en sociale houding geliefd gemaakt bij de supporters. In het eerste afgebroken Corona-seizoen eindigde Spakenburg onder zijn leiding, na een opmars, op de zevende plaats.

Vorig seizoen werden er slechts zes competitieduels gespeeld en bleef de trainer-coach met zijn elftal ongeslagen met als gevolg een gedeelde tweede plaats achter Katwijk. In het huidige seizoen neemt Spakenburg na negen duels met negen punten een vijftiende plaats in, al lijkt het er op dat na de teleurstellende start de weg naar boven is in gezet.