Skip to main content

Na dit seizoen zullen zowel Leon ter Wielen als Jasper Beekhuis SV Spakenburg verlaten en op zoek gaan naar een nieuwe club.

Leon (33) kwam in de zomer van 2017 naar Spakenburg, nadat hij de jaren daarvoor actief was voor onder andere Fortuna Sittard en Achilles ’29. In zijn eerste seizoen werd hij direct eerste keeper en speelde vrijwel alle wedstrijden in het seizoen waarin Spakenburg de titel behaalde in de 3e Divisie. Ook in de daaropvolgende seizoenen in de 2e Divisie was Leon onbetwist eerste keeper. Dit seizoen verloor hij na zes wedstrijden zijn basisplaats aan Menno Heus. Toch was er beide kanten de intentie om ook na dit seizoen verder te gaan, maar helaas zijn beide partijen er niet uitgekomen.

Naast Ter Wielen zal ook Jasper Beekhuis na dit seizoen vertrekken. In een gesprek met de technische commissie is besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. De 22-jarige Beekhuis kwam in 2017 terug naar Spakenburg na jaren in de jeugd van F.C. Utrecht te hebben gespeeld. In zijn eerste seizoenen startte hij zeer regelmatig als basisspeler, maar dit seizoen is het aantal speelminuten op 27 blijven steken (vier invalbeurten). Jasper gaat daarom op zoek naar een nieuwe club waar hij weer aan spelen hoopt toe te komen.

We vinden het jammer dat beide spelers Spakenburg zullen gaan verlaten en bedanken hen voor de inzet die ze de afgelopen jaren hebben getoond. We wensen beide spelers succes bij de zoektocht naar een nieuwe club.