Skip to main content

S.V. Spakenburg is als ambitieuze amateurclub bezig met het doorontwikkelen van de Jeugdopleiding. Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar sterke onderbouwtrainers als aanvulling op ons huidige trainersteam. Als trainer van de Spakenburg beschik je over een goede en heldere voetbalvisie die aansluit op de VISIE van Spakenburg. Wij willen in onze club herkenbaar voetbal spelen met 3 A’s (Aanvallend, Attractief en Agressief). Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent voor Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen (spelers, ouders en andere verenigingen), respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen.
Je bent daarnaast betrokken betrokken bij de rest van de vereniging, de club dat zijn we samen! Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert.
Je hebt minimaal Uefa C (jeugd) en hebt ervaring in het trainen en coachen van jeugdspelers in de onderbouw.

De jongste jeugd trainen is een “vak”. Techniek is de basis van elke jeugdtraining, maar er is meer, je moet namelijk:

  • goed met kinderen/spelers kunnen omgaan
  • goed kunnen uitleggen en verduidelijken
  • structuur bieden
  • het “perfecte” voorbeeld(plaatje) kunnen geven
  • kinderen/spelers zijn vooral visueel ingesteld
  • onze blauwe visie duidelijk maken aan de jongste jeugd

Wij bieden een uitdagende functie binnen een één van de meest toonaangevende amateurverenigingen van Nederland. We hebben een professioneel team staan in de jeugd en willen de komende jaren onszelf doorontwikkelen naar één van de betere jeugdopleidingen in de regio. Spakenburg beschikt over een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.

Wil jij meebouwen aan onze jeugdopleiding en zorgen voor een herkenbaar eigen gezicht in Spakenburg 1?
Neem dan voor 31 januari 2022 contact op met de jeugdvoorzitter Wilbert Koelewijn (wilbert.koelewijn@spakenburg.com) of met de Hoofd Jeugd Opleiding Maurice Pot (maurice.pot@spakenburg.com)