Skip to main content

Masies Artien neemt na dit seizoen afscheid van SV Spakenburg. De centrale verdediger, die begint dit seizoen overkwam van Rijnsburgse Boys, gaat op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Na 6 seizoenen bij Rijnsburgse Boys maakte Masies Artien begin dit seizoen de overstap naar de Blauwen. In de tot nu toe 20 competitieduels die SV Spakenburg speelde kwam hij in alle wedstrijden in actie. Hoogtepunt voor de 29-jarige Irakees was tot nu toe echter zijn kenmerkende onverzettelijke houding tijdens de bekersurprise tegen FC Groningen. In het Hoge Noorden kon heel Nederland zijn winnaarsmentaliteit zien, door met passie en strijdlust de winst met zijn teamgenoten over de streep te trekken.

Ondanks zijn waarde voor SV Spakenburg en zijn positieve bijdrage aan het groepsproces is na een gesprek met de technische commissie van de Blauwen besloten om na dit seizoen afscheid te nemen van de centrale verdediger. “Met zijn kwaliteiten is Masies een zeer gewaardeerd lid van onze selectie. Maar omdat we voor volgend jaar onder meer enkele verdedigende versterkingen hebben gehaald, wordt het daar dringen voor een basisplek. In dat licht – en na gesprekken met Masies – is besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen”, aldus de technische commissie van SV Spakenburg.

Namens SV Spakenburg danken we Masies voor zijn inzet voor onze club en wensen hem dit seizoen nog heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging. En uiteraard wensen we hem ook sportief succes toe in het vervolg van zijn sportieve carrière.