Skip to main content

Na dit seizoen komt er na 1 seizoen een eind aan de samenwerking tussen SV Spakenburg en Roy Tol. In een gesprek met de technische commissie is besloten dat het beter is dat de snelle vleugelaanvaller op zoek gaat naar een nieuwe club, waar hij meer kans op speeltijd heeft.

De 23-jarige Tol speelde voordat hij naar Spakenburg kwam voor Jong FC Volendam dat ook uitkomt in de Tweede Divisie. Dit seizoen speelde hij slechts 148 minuten in acht competitiewedstrijden, waarvan geen enkele wedstrijd als basisspeler. Hij scoorde 1 keer, een prachtige goal in de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. De technische commissie geeft aan: ‘de samenwerking tussen Roy en Spakenburg heeft helaas niet heeft gebracht wat we ervan verwacht hadden en dan is het beter om al in een vroeg stadium duidelijk naar elkaar te zijn’.

We willen Roy bedanken voor zijn inzet en gaan ervan uit dat hij snel een mooie club zal vinden. Verder hopen we dat we hem dit seizoen nog regelmatig in actie zien komen tijdens het resterende programma.