Skip to main content

SV Spakenburg heeft zich per direct versterkt met Sanny Monteiro. De 32-jarige verdediger komt over van Rijnsburgse Boys en heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend bij de Blauwen.

Met Sanny Monteiro heeft de technische commissie van SV Spakenburg een ervaren speler aan boord gehaald. De Rotterdammer van Kaapverdiaanse afkomst heeft onder meer ruim 120 wedstrijden in de Jack’s League (Tweede Divisie) en bijna 40 duels in de Keuken Kampioen Divisie in de benen. De 1,83 meter lange verdediger kan zowel in het centrum van de verdediging als op de backpositie uit de voeten. Omdat hij dit seizoen bij Rijnsburgse Boys weinig aan spelen is toegekomen, heeft de technische commissie van de Blauwen hem benaderd voor een overgang naar de Blauwe zijde van de Westmaat, waarna de club en speler snel tot een akkoord zijn gekomen.

De komst van de ervaren verdediger is zeer welkom, stelt de technische commissie. “De komende maanden wacht ons een bizar druk programma in de Jack’s League. En doordat Koos Werkman de komende weken uit de roulatie is met een knieblessure, is de spoeling in verdediging wel erg dun geworden. We zijn dan ook blij dat we met Sanny een uitstekende verdediger aan boord hebben kunnen halen die per direct inzetbaar is.”

Namens de club heten we Sanny van harte welkom bij SV Spakenburg. En we wensen hem veel plezier en succes op de Blauwe zijde van de Westmaat.