Skip to main content

Nico Kroonenberg maakt ook komend seizoen deel uit van de A-selectie van SV Spakenburg,. De aanvaller heeft in de zomer van 2020 de overstap gemaakt vanuit de jeugd naar de A-selectie en heeft zijn contract met 1 jaar verlengd..

De 21-jarige speler speelde vrijwel zijn hele jeugd in de jeugd van Spakenburg. Na een korte periode bij Almere City FC, keerde hij enkele jaren geleden weer terug op het vertrouwde nest. Nico Kroonenberg is een makkelijk scorende aanvaller, die het liefst links of rechts voorin speelt, Door zijn snelheid, gekoppeld aan een prima actie en doelgerichtheid zorgt hij altijd voor veel gevaar en scoort hij zeer regelmatig.

De technische commissie is blij dat Nico ook komend seizoen deel uitmaakt van de A-selectie, ondanks de nodige interesse van clubs uit de regio, ‘Het is mooi om te zien dat een eigen jongen zich zo goed ontwikkelt en de kans op speelminuten wordt steeds groter’

Namens de vereniging feliciteren we Nico met zijn contractverlening en we wensen hem veel succes, zowel dit als komend seizoen.