Skip to main content
Morgen zullen de Blauwen zich opmaken voor een wedstrijd tegen TEC uit Tiel. Beide ploegen hebben de punten nog hard nodig. Het treffen tussen de nummer 12 en 14 zal dus naar verwachting bol staan van de strijd en passie!

TEC

De ploeg uit Tiel staat momenteel zoals gezegd op plek 14. Het heeft 31 punten uit 26 wedstrijden. Vier van die punten werden gehaald uit de laatste twee wedstrijden. Tegen Excelsior Maassluis werd er met 1-1 gelijkgespeeld en tegen ASWH werd er met 3-0 gewonnen. De laatste verliespartij was van drie wedstrijden terug, tegen IJsselmeervogels werd het nog spannend nadat TEC de gelijkmaker maakte, maar het was IJsselmeervogels dat nog twee keer wist te scoren en de einstand op 2-4 wist te zetten.
Voor die verliespartij werden er ook vier punten gehaald uit 2 wedstrijden en dat maakt dat uit de laatste acht wedstrijden ook acht punten werden gehaald. Een prima vorm waarmee het op basis van de laatste vijf wedstrijden op positie zeven staat.
De topscorer bij de Tielse Eendracht Combinatie is Gino Bosz, de middenvelder is goed voor acht goals.

SPAKENBURG

De Blauwen wisten afgelopen maandag weer wat winnen was en staan door de overwinning momenteel op de twaalfde plaats met 32 punten uit 25 wedstrijden. In de tweede wedstrijd van de paasdubbel wist de formatie van Chris de Graaf met 3-1 te winnen van Kozakken Boys. Vlak voor rust kwam Spakenburg op voorsprong via Junte. In de tweede helft raakte Vd Linden op stoom en hij wist twee raak te koppen. Daarmee was zijn droogte wat goals betreft voorbij. Door zijn twee treffers staat hij op 18 goals in totaal momenteel.

HEAD-TO-HEAD

In de thuiswedstrijd begin maart wisten de Blauwen te winnen van TEC. Het werd op de eigen Westmaat 2-0 door treffers van Monteiro en Vd Linden.
Eerdere resultaten van vorige seizoenen zijn:
26-10-2019 | Spakenburg – TEC | 1-0
22-04-2017 | TEC – Spakenburg | 2-2
12-11-2016 | Spakenburg – TEC | 5-0

TIJD, PLAATS, ARBITER

Het duel tussen de Tielenaren en de Spakenburgers zal geleid worden dhr. Allaerts. Op sportpark De Lok zullen geen uitsupporter worden toegestaan. Om de trouwe Blauwe schare fans toch in de gelegenheid te stellen om de wedstrijd te zien is er een livestream te zien in de Blauwe kantine. De bal gaat rollen om 14:00 uur, tot op de Blauwe zijde van De Westmaat!