Skip to main content

Aanstaande zaterdag zullen de Blauwen afreizen naar Hardenberg. In Hardenberg wacht de clash tussen HHC Hardenberg en Spakenburg. Voor Spakenburg zal de inzet het aanhaken bij de middenmoot zijn, voor HHC is het zaak om het gat met de top niet te groot te laten worden.

Afgelopen zaterdag speelden de Hardenbergers tegen het geplaagde GVVV. De ploeg uit het oosten won tegen de Veenendaalers. Een verlies voor GVVV dat overigens de druppel was en het vertrek van Twisker definitief maakte. Het was overigens geen gemakkelijke overwinning. Beide goals vielen in de tweede helft en de laatste daarvan viel vlak voor het einde. Doelpuntenmakers waren Adnane (eigen goal) en Kaptein. In de week daarvoor won (3-1) HHC ook, toen tegen Jong Volendam. De week daarvoor wist het niet te winnen en moest het een nederlaag slikken tegen Kozakken Boys (2-0). Bij de ploeg van Van Hunenstijn is Vd Leij topscorer, hij is goed voor drie goals. De oranjehemden staan momenteel op plek 8 met 13 punten, het doelsaldo is 9 voor en 8 tegen.

Spakenburg wist afgelopen zaterdag zijn tweede wedstrijd te winnen. De overwinning was broodnodig voor de Blauwen, gezien de lage positie op de ranglijst. Om verder te stijgen is een derde overwinning zeer welkom, ook in het kader van het zelfvertrouwen. Overigens zat het met het zelfvertrouwen afgelopen wedstrijd wel goed. Een wervelend Spakenburg wist in de eerste helft maar liefst vier keer te scoren. In de tweede helft was de Blauwe orkaan wat gaan liggen en kreeg de ploeg van Meijers nog 2 tegengoals. Bij Spakenburg springt er 1 man bovenuit qua statistieken. Floris vd Linden heeft al 7 goals achter zijn naam en is met zijn werklust ook belangrijk voor de hele team-effort. Vink vijzelde zijn statistieken ook flink op tegen Excelsior Maassluis, maar liefst 3 assists nam hij voor zijn rekening. In totaal staat hij nu op 4 assists.

Het laatste duel van de tegenstander van zaterdag kun je hier bekijken: https://eyecons.com/videos/een-late-beslissing-gvvv-vs-hhc-hardenberg-jacks-league-2122-samenvatting-10998

Het duel op sportpark De Boshoek begint om 15:30 uur, tot dan!