Skip to main content

De technische commissie van SV Spakenburg heeft met een viertal spelers overeenstemming bereikt voor komend seizoen en de contracten verlengd. Nadat al eerder de contracten van Floris van der Linden en Robin Eindhoven werden verlengd, zijn ook Koos Werkman, Tim Brinkman, Youri Koelewijn en Wimilo Vink komend seizoen bij Spakenburg te bewonderen.

Verdediger Koos Werkman (31) kwam in 2019 over van HHC Hardenberg en gaat volgend seizoen zijn vierde seizoen in. Tim Brinkman (24), spelend als linksback of middenvelder, stapte in januari 2020 tussentijds over van Jong FC Utrecht en begint dus aan zijn derde seizoen bij Spakenburg. Ook ‘eigen jongen’ Youri Koelewijn (22) heeft zijn contract verlengd, hij heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al meer dan 100 wedstrijden in de benen. Als laatste is er overeenstemming bereikt met Wimilio Vink. De 28-jarige aanvallende middenvelder is sinds de zomer van 2020 actief bij Spakenburg.

We feliciteren Koos, Tim, Youri en Wimilo met hun contractverlenging en hopen dat we dit seizoen op een mooie manier af kunnen sluiten en wensen ze dit en komend seizoen heel veel succes.

Selectie 2022/’23
Menno Heus, Koos Werkman, Tim Brinkman, Youri Koelewijn, Wimilio Vink, Floris van der Linden, Robin Eindhoven
Nieuw: Maurice de Ruiter (Sparta Nijkerk), Vincent Volkert (Kon. HFC), Thomas Heideman (Sportlust ‘46) en Nick Verhagen (Sportlust ‘46)