Skip to main content

Zowel Frank Schilder als Ravelino Junte hebben de technische commissie van Spakenburg laten weten dat zij Spakenburg na dit seizoen zullen verlaten en op zoek gaan naar een nieuwe club.

Schilder (30) kwam in de zomer van 2020 over van derde divisionist OFC en wist in zijn eerste wedstrijden indruk te maken. De centrale verdediger startte vorig seizoen alle zes gespeelde competitiewedstrijden in de basis. Dit seizoen stond Schilder, mede door blessures, slechts 8 van de 13 wedstrijden in de basis. Hij scoorde totaal vijf keer voor Spakenburg waarvan drie in competitieverband.

Ook de 25-jarige Ravelino Junte heeft aangegeven dat hij al na één seizoen bij Spakenburg vertrekt. Mede omdat hij nog niet op zijn favoriete positie, als rechtsbuiten, heeft gespeeld is hij tot dit besluit gekomen. Hij kwam in 12 wedstrijden in actie, waarvan acht in de basis en scoorde daarin één goal.

We vinden het jammer dat beide spelers Spakenburg gaan verlaten, maar begrijpen de keuze en wensen beide spelers succes bij de zoektocht naar een nieuwe club. We gaan er overigens vanuit dat we zowel Frank als Ravelino dit seizoen nog diverse keren in actie zien.