Skip to main content

Om de selectie van Spakenburg O23 zo optimaal mogelijk te begeleiden, te trainen en te (wedstrijd)coachen is SV Spakenburg voor komend seizoen (2023-2024) op zoek naar een enthousiaste trainer-coach. Spakenburg O23 speelt momenteel in de 3e Divisie en bestaat uit talentvolle jonge spelers die de stap naar het eerste elftal hopen te maken.

S.V. Spakenburg is als ambitieuze amateurclub bezig met het doorontwikkelen van de visie en opleiding. Als trainer van Spakenburg beschik je over een goede en heldere voetbalvisie die aansluit op de VISIE van Spakenburg. Wij willen in onze club herkenbaar voetbal spelen met 3 A’s (Aanvallend, Attractief en Agressief). Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent voor Spakenburg een goed uithangbord naar alle betrokken partijen. Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je bent daarnaast betrokken bij de rest van de vereniging, de club dat zijn we samen! Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Je hebt minimaal Uefa B en hebt ervaring in het trainen en coachen van (jeugd)spelers.

De beloften trainen is een “vak”. Doorontwikkeling tactische speelwijze, techniek en fysiek zijn basisingrediënten van elke training, maar er is meer.

(Aanvullend) trainersprofiel:

 • Het “perfecte” voorbeeld(plaatje) kunnen geven.
 • Een enthousiaste trainer met een hart voor de spelers.
 • Een communicatief sterke trainer die naadloos samenwerkt met de overige trainers & begeleiding bij de selecties. Tevens wordt er van je verwacht dat je op adequate wijze communiceert met spelers, stafleden en andere belanghebbenden.
 • Je bent minimaal in het bezit van een Uefa B-diploma en je hebt ervaring met het trainen en coachen van jeugdspelers.
 • Je bent in staat om zelfstandig trainingen te leiden en wedstrijden te coachen. Hierbij beschik je over voldoende methodische, didactische en technisch-tactische kennis om de groep voetballend beter te maken, zowel individueel als in groepsverband.
 • Jouw voetbalvisie past bij onze clubvisie. In de visie van onze vereniging staan aanvallend verzorgd voetbal, eigen initiatief, beleving, strijdvaardigheid en spelplezier voorop. Concreet betekent dit dat wij de spelers en het team aanmoedigen om met durf en zelfvertrouwen te voetballen.

Wij bieden jou:

 • Een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.
 • Alle benodigde faciliteiten om optimaal te kunnen werken.
 • De Cruijff/Coerver-, VTON- en KNVB-methodiek waar inspiratie uitgehaald kan worden.
 • Begeleiding vanuit de technische commissie en trainerskader.
 • Een uitdagende functie binnen één van de meest toonaangevende amateurverenigingen van Nederland.
 • Een professioneel team binnen een club op weg naar één van de betere opleidingen in de regio.
 • Een passende vergoeding met goede voorwaarden.

Pas jij in het geschetste trainersprofiel en spreekt bovenstaande jou aan? Wil jij meebouwen aan onze opleiding en zorgen door middel van goede doorstroming voor een herkenbaar eigen gezicht in Spakenburg 1 (Tweede Divisie)?

Dan willen wij graag met jou in gesprek over een fijne samenwerking binnen onze mooie vereniging. Neem contact op met de TC-coördinator Izaak Veerman via izaak.veerman@spakenburg.com of met de Hoofd Opleiding Maurice Pot via maurice.pot@spakenburg.com.