Skip to main content

Vincent Volkert heeft bij de technische commissie aangegeven zijn aflopende contract niet te gaan verlengen. Persoonlijke omstandigheden hebben de linker vleugelverdediger hiertoe doen besluiten.

Begin van dit seizoen kwam Volkert over van de Koninklijke HFC waarvoor hij liefst tien seizoenen uitkwam. De 31 jarige nog in Amsterdam woonachtige Volkert kwam dit seizoen voor Spakenburg uit in vijftien Jack’s League duels en vertegenwoordigde de blauwen in drie duels voor de KNVB beker.

Vincent wil graag uitleggen waarom hij zijn verblijf bij de Blauwen niet gaat verlengen: “Met moeite heb ik besloten om niet te verlengen bij Spakenburg. Volgend seizoen gaan er voor mij wat dingen veranderen, medio dit jaar verwachten wij ons tweede kindje en ook gaan we verhuizen waardoor de afstand en de reistijd nog meer zullen toenemen. Uiteraard blijf ik mij voor meer dan honderd procent inzetten om dit seizoen succesvol af te sluiten zodat ik met een goed gevoel deze mooie club aan het einde van dit seizoen kan verlaten”.

Namens de club danken wij Vincent voor zijn inzet en wensen hem veel plezier en succes in het huidige seizoen.