Skip to main content

In de halve finale van de KNVB-beker op dinsdagavond 4 april zullen Spakenburg en PSV het tegen elkaar opnemen en strijden om een plek in de finale! Een historische wedstrijd om naar uit te kijken en we gaan er een sfeervolle en prachtige Blauwe avond van maken! Hieronder kan je alle informatie over kaartverkoop en de wedstrijd terugvinden.

TOEGANG & KAARTVERKOOP

Voor wedstrijden in de KNVB-beker gelden andere regels dan bij competitiewedstrijden. Zo geeft de ledenpas geen toegang tot de bekerwedstrijd, om toegang te krijgen moet er een kaartje gekocht worden. De prijs voor een toegangskaart voor de halve finale is 20 euro. Hiermee heb je toegang tot het sportpark en heb je een staanplaats. Kaarten worden niet online verkocht en dus alleen fysiek in de kantine van SV Spakenburg.

Op maandagavond 27 maart is er de laatste kaartverkoopavond voor de halve finale van de KNVB-beker tussen Spakenburg en PSV!

Voor wedstrijden in de KNVB-beker gelden andere regels dan bij competitiewedstrijden. Zo geeft de ledenpas geen toegang tot de bekerwedstrijd, om toegang te krijgen moet er een kaartje gekocht worden. Met het kaartje heb je toegang tot het sportpark en heb je een staanplaats. Kaarten worden niet online verkocht en dus alleen fysiek in de kantine van SV Spakenburg.

De laatste kaartverkoopavond is voor alle leden en sponsoren die nog niet eerder een kaartje hebben kunnen kopen, inwoners van Spakenburg en Blauwe supporters. De prijs per kaartje is 20 euro en je kan per persoon twee kaarten kopen.

Vanaf 19:00 tot 20:30 uur zitten onze toppers van de ticketing weer voor je klaar.

Alle kaarten zijn voor een staanplaats. Tribunekaarthouders kunnen op vertoon van hun ledenpas op hun vaste plek gaan zitten, maar dienen dus wel een toegangsbewijs voor het sportpark te kopen op één van de verkoopmomenten.

SPONSOREN
De inschrijving voor sponsoren is gesloten. Tribunes zijn uitverkocht. Staanplaatsen zijn alleen maandagavond 27 maart nog te koop in de kantine. Skybox houders hoeven zich niet aan te melden, zij regelen het zelf. Helaas is er geen plek op de hoofdtribune en in het sponsorhome om gasten uit te nodigen. De capaciteit is beperkt.
De toegangsprijs tot deze wedstrijd staat in een vastgesteld reglement van de KNVB-beker en is voor iedereen €20,- p.p. Hiervoor ontvang je een factuur.

  • Aanmelden via inschrijfformulier website is verplicht. Dit kan tot uiterlijk 23 maart a.s.
  • Je ontvangt een e-ticket via de e-mail.
  •  Het betreden van het sportpark kan alleen met een gemailde e-ticket in combinatie met je sponsorpas. Naar legitimatie kan worden gevraagd.
  • Gereserveerde zitplaatsen zijn alleen voor sponsoren mét gereserveerde zitplaatsen.
  • Zitplaatsen op de hoofdtribune kunnen wij niet garanderen. Zorg dat je op tijd bent met inschrijven. Vol=vol.
  • Is de hoofdtribune vol, dan word je automatisch ingedeeld op de westtribune met toegang kantine.
  • Alle kaarten krijgen een vaste plek toegewezen, dit staat vermeld op het e-ticket.
  • E-tickets dienen uitgeprint te worden.
  • Het aantal extra kaarten is gelijk aan het aantal sponsorpassen. Heb je 1 sponsorpas, dan is maximaal 1 extra tribunekaart mogelijk
  • Ben je deze avond niet aanwezig en heb je ‘gereserveerde’ zitplaatsen, dan vragen wij je dit door te geven via sponsorcommissie@spakenburg.com

Sponsoren die extra staanplaatsen willen bijkopen kunnen op vertoon van de sponsorpas tijdens de voorverkoop maximaal twee kaarten per sponsorpas kopen. Dit staat los van de procedure voor het aanmelden van de sponsorpassen om toegang te krijgen tot de tribunes en sponsorhomes.

EXTRA TRIBUNES

Voor de halve finale zullen er extra tribunes worden neergezet. Eén achter de goal bij de dijkzijde en één in het verlengde van de hoofdtribune voor het gedeelte van de kantine. Hier zullen in eerste instantie ook sponsorplekken op worden ingedeeld.

PERS

Alle leden van de pers wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden. Er is vanwege de grote belangstelling een limiet aan het aantal aanvragen waaraan wij kunnen voldoen. Wij verlenen voorrang aan onze vaste gasten van de pers, interne pers van beide clubs en vervolgens kijken wij naar de andere aanvragen. Zorg in ieder geval ervoor dat de aanvraag tijdig binnen is en uiterlijk voor dinsdag 28 maart, na deze datum nemen wij geen aanvragen meer in behandeling. Voor alle aanvragen kunt u mailen naar accreditatie@spakenburg.com en vervolgens krijgt u vlak na 28 maart te horen of aan de aanvraag voldaan kan worden.